close
FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!
 

dr. Almási Kitti

1998-ban végeztem az ELTE pszichológia szakán. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Doktori Iskolájának ösztöndíjas hallgatója voltam, majd 2003-ban Ph.D. fokozatot szerztem.
2004-ben tettem le klinikusi szakvizsgát.
2000-től az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetben dolgoztam, a III.-as Pszichiátriai Ambulancián, két kislányom megszületését követően magánpraxist indítottam.


A Lipótmezőn ismerkedtem meg közelebbről a hangulat- és szorongásos zavarok terápiájával, jelenleg ez tartozik fő terápiás területeim közé. Emellett a család/párterápiás módszert alkalmazom a legszívesebben, mely többek között a házassági/párkapcsolati problémák, kommunikációs zavarok, evészavarok esetében elengedhetetlen.

Célom, hogy minél több embert segítsek abban, hogy a kudarcait inkább tanulásként élje meg, többet lásson és fogadjon el önmagából, és legyen pozitívabb az önbecsülése.

A praxisom mellett íróként és előadóként keresem a lehetőséget, hogy minél több emberhez eljussak.
Számos rádióműsor, magazin és tévécsatorna rendszeres szakértőjeként próbálok bepillantást nyújtani a pszichológiai kérdések egy-egy területébe.
Önálló köteteim mellett több könyv társszerzője, a Nyitott Akadémia rendszeres előadója vagyok.


2023-ban saját kiadót alapítottam. A Firmitas Kiadó gondozásában jelent meg legújabb ismeretterjesztő könyvem, "Elvarratlan szálak" címmel.

Nyilvános előadásaim időpontjairól és helyszíneiről, induló önismereti csoportok és táborok részleteiről további információ: https://www.kittialmasi.com/

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.